Liviu Voiculescu: Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru

259

În unanimitate, liberalii au propus să meargă în continuare pe mâna proaspătului ales președinte PNL Florin Cîțu. Prin urmare, potrivit vicepreședintelui politic PNL Liviu Voiculescu, lider al PNL Olt și senator de Olt, propunerea partidului pentru consultările de la Palatul Cotroceni este Florin Cîțu prim-ministru.

Klaus Iohannis a convocat partidele la consultări, luni, începând cu ora 12.00. PNL este primul partid chemat, urmat de PSD, la ora 13. Liberalii merg tot pe mâna lui Florin Cîțu.
,,Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.
Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu. Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.,, anunță Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și vicepreședinte politic al partidului.