Campania ,,Jos Facturile!”, demarată și la Caracal

47

Social-democrații olteni au demarat luni în capitala județului campania de strângeri de semnături pentru susținerea proiectului de lege propus de partid privind  plafonarea prețurilor la electricitate și gaze și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturile populației. De ieri, și la Caracal se derulează campania de strângere de semnături.

De la începutul acestei săptămâni, PSD Olt strânge semnături de la cetățenii județului pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze. Campania a demarat cu semnăturile liderilor județeni. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul general Virgil Delureanu, președinții organizațiilor Slatina și Balș, Emil Moț și, respectiv, Cătălin Rotea, dar și deputații social-democrați au semnat pentru plafonarea prețurilor și i-au îndemnat pe olteni să susțină acest demers. De ieri, campaniei i s-a alăturat și cel de-al doilea municipiu al Oltului.

,,Am demarat și în Caracal campania JosFacturile!. Strângem semnături ca legea PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze să fie dezbătută și adoptată în regim de urgență în Parlament. Semnăturile cetățenilor reprezintă un apel către toți parlamentarii, îndemnându-i pe aceștia să voteze LegeaPSD, care poate reduce imediat prețurile din facturile la electricitate cu 43% și la gaze naturale cu 23%. Mulțumim tuturor cetățenilor care și-au manifestat susținerea acestei acțiuni încă din prima zi și membrilor TSD Caracal pentru implicare!  Puteți semna și on-line, accesând următorul link: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/ „, a anunțat PSD Caracal.

Potrivit propunerii social-democraților, plafonul este stabilit la media prețurilor din perioada martie-septembrie 2021.