Tragedie pe stadion. Un suporter a murit în tribune

211

Tragedie în Craiova, acolo unde un suporter a murit chiar înainte de începerea meciului, pe stadion. Bărbatul era un suporter înfocat al echipei de fotbal Universitatea 1948 și a suferit un infarct la puțin timp după ce a ajuns în tribună. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții clubului sportiv pe pagina oficială de Facebook.

Un suporter al echipei de fotbal FCU Craiova a murit, aseară, chiar pe stadion, înaintea meciului cu CSU Craiova. Suporterii CSU au aprins zeci de torțe și fumigene pe care le-au aruncat și pe teren. Meciul a fost întrerupt de arbitru pentru câteva minute din cauza aerului irespirabil.

În haosul creat, un suporter în vârstă de 57 de ani a suferit un infarct la scurt timp după ce a ajuns în tribună. Bărbatul în vârstă de 57 de ani venise tocmai din Bocșa, Caraș-Severin pentru a-și susține echipa favorită.

De îndată un echipaj de salvare a intervenit pentru a-i oferi suporterului primul ajutor, iar cadrele medicale l-au transportat pe Sorin de urgență la Spitalul Universitar din Craiova. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, așa că i-a fost declarat decesul.

Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții clubului sportiv Universitatea 1948 pe pagina oficială de Facebook.

„𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus! #Științasuntemnoi.”, au scris reprezentanții clubului sportiv pe Facebook.