100 de premii a 500 lei pentru oltenii care DONEAZĂ sânge! Premiile, oferite de o companie de pe platforma industrială

427

Pentru că spitalele din județ se confruntă cu o criză acută de sânge, o companie de pe platforma industrială a Slatinei a decis să demareze o campanie de recompensare financiară a celor care aleg să salveze vieți. Astfel, indiferent că sunt sau nu angajați ai companiei, donatorii au șansa de a primi 500 de lei în urma extragerii la tombolă.

,,Avem mare nevoie de sânge, din toate grupele, pozitive și negative!”, este apelul lansat recent de către Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina. Pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie urgentă de sânge, o companie de pe platforma industrială a Slatinei se implică prin organizarea unei campanii ce presupune organizarea unei tombole și acordarea a 100 de premii celor care aleg să salveze vieți.

«“Donează sânge, salvează vieți” este un proiect demarat de TMK-ARTROM, care vine în întâmpinarea celor care se luptă să trăiască și care au nevoie de ajutorul nostru. TMK-ARTROM încurajează acest gest umanitar prin oferirea unui număr de până la 100 de premii, în valoare de 500 RON fiecare, premii care se vor acorda în urma extragerii la tombolă din data de 6 decembrie. Astfel, va fi acordat un premiu la fiecare 20 de donatori. Dacă ești eligibil pentru donare, te așteptăm în perioada 11 Octombrie – 26 Noiembrie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, județul. Olt, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 28, în intervalul orar 8:00-12:00. Fii una dintre persoanele care ajută alte inimi să bată în continuare!», a anunțat compania.

Pentru a nu se crea aglomerație la centru, donatorii sunt rugați să se programeze în prealabil la tel: 0349.882739.

Cei care doresc să doneze trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • vârsta cuprinsă în intervalul 18-60 ani
  • greutate peste 50Kg
  • puls regulat, 60 -100 bătăi/minut.
  • tensiune arterială sistolică între 100 şi 180 mmHg
  • să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale
  • femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală
  • să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării
  • sa nu fii sub tratament pentru diferite afecțiuni: hipertensiune, boli de inima,boli renale, boli psihice, boli hepatice, boli endocrine
  • Să nu aibă sau să nu fi avut următoarele boli: hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie și alte boli neurologice, boli psihice, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele: psoriazis ori vitiligo, miopie forte peste (-) 6 dioptrii, cancer.