Accident în Slatina cu două victime şi trafic deviat

516
Sursa foto: Info Trafic Slatina

Şoferiţa unui autoturism şi pasagerul din altul au ajuns la spital azi, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe str. Mănăstirii din Slatina. Traficul a fost deviat.

În această după-amiază, ora 13.56, pe strada Mănăstirii din municipiul Slatina a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat și o femeie, ambii din municipiul Slatina. Accidentul s-a soldat cu două victime.
,,În urma coliziunii, conducătoarea auto și un bărbat, pasager în celălalt autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Traficul rutier a fost deviat pe strada Salcâmului către strada Ecaterina Teodoroiu, până la finalizarea cercetării la fața locului.,, declară Ionuţ Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.