Numărul deceselor de COVID-19 în creștere. Autoritățile au raportat patru decese, astăzi, în Olt

207

Autoritățile au raportat, astăzi, alte patru decese provocate de infecția cu virusul COVID-19, numărul morților ajungând astfel la 437. Mai exact, este vorba despre două femei și doi bărbați, toți patru prezentau comorbidități și aveau vârste cuprinse între 48 și 81 de ani.

Patru olteni au pierdut lupta cu virusul chinezesc, potrivit ultimei raportări a autorităților sanitare. Astfel, decesul numărul 434 aparține unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din mediul urban. Acesta a fost internat în data de 24 septembrie la SJU Slatina și a murit trei zile mai târziu, pe 27 septembrie. Bărbatul avea comorbidități.

Decesul numărul 435, o femeie în vârstă de 81 de ani, din mediul rural. Aceasta a fost confirmată pe data de 21 septembrie și a decedat la domiciliu pe data de  26 septembrie. Femeia avea și alte probleme de sănătate.

Decesul numărul 436, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din mediul rural. Acesta a fost internat pe data de 14 septembrie la Spitalul Orășenesc din Balș, fiind confirmat următoarea zi pe 15 septembrie cu COVID-19. Pacientul a fost transferat ulterior la Spitalul Municipal Orșova și a decedat pe data de 26 septembrie, la aceeași unitate spitalicească. Bărbatul prezenta comorbidități.

Decesul numărul 437, o femeie în vârstă de 75 de ani, din mediul rural. Pacienta a fost internată în perioada 1 septembrie- 21 septembrie la SJU Slatina și confirmată cu COVID-19 pe data de 21 septembrie, infectându-se chiar în spital. Aceasta a fost transferată ulterior la spitalul Municipal din Caracal și a decedat pe data de 27 septembrie. Femeia prezenta comorbidități.

În urma ultimei raportări, Oltul ajunge la 437 de decese provocate de COVID-19 de la începutul pandemiei și până în prezent.