Școala de Poliție Slatina recrutează personal

716

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ” Nicolae Golescu ” Slatina organizează concurs cu recrutare. Patru posturi sunt declarate vacante.

Școala de Poliție Slatina a scos la concurs patru posturi. Pentru ocuparea unui post vacant de ofițer de poliție/formator, recrutarea se face din sursă externă. Înscrierile se fac până la data de 5 octombrie, cererea fiind transmisă  exclusiv în format electronic, la adresa scoalapolslatina@ot.politiaromana.ro.

Celelalte posturi vacante sunt pentru personal contractual: câte unul de electrician, ospătar și îngrijitor. ,,În cazul acestor posturi, înscrierea candidaților se va face doar personal, la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu ” Slatina,  situat în municipiul Slatina,  strada Cazărmii, nr. 40, la Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 08 octombrie 2021, inclusiv,  în intervalul orar 9.00-15.00, în zilele lucrătoare.  Informații complete cu privire la posturile existente, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se pot obține consultând pagina de internet a unității”, transmite CFPP Slatina.

Concursurile pentru personal contractual se vor desfășura: pentru postul de ospătar în perioada 19– 24 noiembrie, pentru electrician  în perioada 23– 29 noiembrie, iar pentru îngrijitor în perioada 22-  26 noiembrie, în trei etape: selecția/validarea dosarelor, proba practică și proba interviu.