Elev de 12 ani, tăiat cu briceagul de un coleg, în timpul pauzei

280

Incident grav petrecut, astăzi, la un liceu din județul Dâmbovița. Un elev de 12 ani a fost tăiat cu briceagul de un coleg, în timpul pauzei în urma unui conflict spontan. Băiatul a ajuns la spital pentru investigații medicale.

Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital în această după-amiază după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de un coleg de clasă. Evenimentul s-a produs în timpul unei pauze, la un liceu din județul Dâmbovița.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

,,La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgoviște, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. Se pare ca evenimentul s-ar fi produs în timpul pauzei, în sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, transmit reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, urmând să stabilească toate împrejurările producerii evenimentului.