Cum să te îndrăgostești din nou de jocurile de noroc

25

Poate că îți amintești și acum prima dată când ai pășit într-un cazino sau ai intrat pe un site de pariuri online. Erai mereu gata să joci, îți imbunătățeai stilul de joc de fiecare dată și poate chiar urmăreai cu interes turneele de Poker. După aceea, brusc s-a schimbat totul. Încet încet ai început să îți pierzi interesul pentru jocurile de noroc. Poate că jocul favorit nu ți s-a mai părut la fel de atractiv și de interesant. Dacă vrei să simți din nou acea adrenalină, poți încerca să profiți de un bonus fără depunere gets bet pentru a primi și câteva fonduri gratuite.

Schimbă-ți motivația

Un prim lucru pe care îl poți face pentru a simți din nou acea atracție față de jocurile de noroc este să îți schimbi modul în care le priveșți. Pentru mulți, jocurile de noroc au un singur scop – banii. Alții au început să joace pentru a scăpa de grijile vieții și a se distra cu prietenii. Problema este că, de cele mai multe ori, jucătorii se concentrează prea mult pe faptul de a face bani și uită de ce au început să joace. Dacă joci doar ca să câștigi, nu ți se va mai părea distractiv să joci cu prietenii.

Încearcă să nu te mai concentrezi mereu doar pe faptul de a face bani și găsește o motivație potrivită pentru tine, cum ar fi să depășești un obstacol la jocuri. În schimb, dacă până acum ai jucat doar din plictiseală, atunci poți începe să joci mai serios și să pui mai mulți bani în joc, bani pe care îți permiți să îi pierzi, bineînțeles. Indiferent care este motivația ta în momentul de față, încearcă să o schimbi și să vezi dacă reușești să schimbi ceva.

Schimbă mizele

Faptul de a schimba miza poate însemna să îți schimbi motivația sau locul din care pariezi. Exact ca atunci când joci doar ca să câștigi, faptul de a juca mereu pe sume mari te poate stresa foarte mult. Dacă fiecare decizie a ta te poate costă o sumă mare de bani, jocurile de noroc nu vor mai fi distractive, ci începi să iei decizii bazate pe viață și pe moarte.

În mod similar, dacă joci pe bani ce nu vor putea fi scoși sau pe sume mult prea mici, vei pierde toată distracția. Jocurile de noroc implică și un factor de risc. O miză mai mare din când în când te va propulsa spre un câștig mai mare și spre o distracție mai mare.

Alege alți adversari

Acest lucru se referă doar la jocurile în care joci împotriva altor jucători, ca de exemplu Poker-ul. Atunci când este vorba de tine împotriva celorlalți jucători de la masă, faptul de a schimba oponentul te poate ajuta să îți recapeți distracția de la jocurile de noroc. Totuși, ce presupune faptul de a schimba oponentul? La cazinourile online, înseamnă faptul de a juca la altă masă. În online poți juca la mai multe mese în același timp.

La cazinourile fizice, acest lucru înseamnă să schimbi oamenii cu care joci la masă sau masa în sine. Doar tu știi cine sunt oponenții tăi, însă de obicei se încadrează în următoarele 3 categorii: prieteni, jucători pe care i-ai mai întâlnit la mesele de Poker sau profesioniști. Astfel, vei schimba puțin peisajul și îți vei recăpăta pasiunea pentru jocurile de noroc.

Alege jocul pentru tine

Industria jocurilor de noroc este foarte diversă, astfel că poți alege de la pariuri sportive, jocuri la Sloturi până la turnee de Poker. Toate dintre aceste jocuri îți oferă provocări diferite, câștiguri diferite, riscuri și, cel mai important, diferite moduri de a te distra. Să presupunem că ești genul căruia îi plac pariurile pe cursele de cai. Deja cunoști cum funcționează acestea, cunoști traseele și istoricul fiecărui cal din cursa. Este foarte bine să cunoști multe aspecte despre un joc, însă acest lucru poate deveni o rutină.

Încearcă să plasezi pariuri pe meciuri oficiale de fotbal sau chiar pe esports. Acestea sunt mult mai diferite față de ceea ce ești tu obișnuit să faci în mod normal. Dacă nici asta nu funcționează, poți încerca să ieși din sfera pariurilor. Ce poți face este să deschizi un browser și să îți încerci mâna la Poker. Poți încerca să joci și la Ruletă sau orice alt joc ce îți poate aduce mai multă distracție. Nu încerca să fii un expert din prima. Asigura-te că ai înțeles jocul și regulile sale mai întâi. Totuși, nu cădea nici în cealaltă extremă de a încerca să cunoști toate detaliile despre joc înainte ca măcar să începi să îl joci.

Încearcă să schimbi locul unde joci

Poți încerca să schimbi locul în care joci. Dacă până acum ai jucat numai online, caută un cazino fizic și încearcă să joci acolo. La fel poți face și dacă ai jucat numai la cazinouri fizice până acum. Totuși, dacă preferi cazinourile fizice, poți încerca diferite locuri, întrucât fiecare cazino este unic și îți oferă o atmosferă diferită. Poate ai jucat până acum doar la cazinouri mai mici, astfel că le poți încerca pe cele din hotelurile de lux.

Poți încerca mai multe locuri noi pentru a vedea care îți oferă cea mai plăcută experiență. Vei putea să observi de ce cazinoul la care mergeai înainte nu îți mai oferea aceeași plăcere de a juca.

Concluzie

Cu siguranță că la început ți s-au părut foarte interesante jocurile de noroc și ai dezvoltat o pasiune pentru acestea. Poate că ai ajuns în punctul în care ți se pare că jocurile de noroc pur și simplu nu mai îți oferă plăcerea pe care o aveai la început. Problema nu este la jocuri, ci aceasta poate fi la motivația ta cu care joci, mizele mari pe care le-ai jucat tot timpul, faptul că mereu ai ales aceiași adversari, nu ai schimbat niciodată jocurile sau ai jucat mereu în același loc. Aceste mici ajustări îți vor readuce plăcerea de a juca pe care o aveai la început.