A ÎMPUȘCAT cu pistolul trei bărbați la Bobicești. Victimele au ajuns la Spitalul Balș

559

Un bărbat de 32 de ani care locuiește fără forme legale pe raza orașului Balș a fost azi arestat preventiv după ce a împușcat cu un pistol trei bărbați la Bobicești. Victimele au ajuns la spital cu răni la cap și corp. Atacatorul este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sâmbătă seara, s-a tras cu arma pe raza comunei Bobicești, iar trei persoane au ajuns la Spitalul Orășenesc Balș. Atacatorul a fugit de la locul faptei cu taxiul cu care ajunsese din Balș în comuna învecinată. El a fost prins la Oboga.
,,Polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea bărbatului, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, în acesta aflându-se doar șoferul. Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.  În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor 3 bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă.Cele 3 persoane vătămate au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Polițiștii au găsit arma folosită într-un imobil din orașul Balș și l-au reținut pe bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Astăzi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.