Voiculescu îl felicită pe președintele Cîțu: PNL pornește, începând de astăzi, pe un nou drum

667

Partidul Național Liberal are un nou președinte: Florin Cîțu. Astfel, PNL pornește azi pe un nou drum, unul ales și de către liberalii olteni care l-au susținut pe premier să preia conducerea partidului.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj după alegerea noului lider al liberalilor, încrezător că aceasta este cea mai bună alegere.

,,PNL pornește, începând de astăzi, pe un nou drum cu un nou lider. Un drum al liberalismului democratic și un lider al tuturor liberalilor autentici. Un drum cu un singur obiectiv: dezvoltarea României, și un lider capabil și hotărât să obțină acest deziderat, Florin Cîțu. Un drum pe care și noi, liberalii olteni, am ales să-l urmăm. „Echipa câștigătoare” a obținut astăzi cea mai importantă victorie internă, însă a primit și cea mai grea responsabilitate: aceea de a reforma Partidul Național Liberal și de a demonstra astfel românilor că este singurul partid al cărui unic obiectiv este România!! Felicitări tuturor colegilor liberali care cred cu tărie în liberalism și care astăzi au demonstrat acest lucru! Felicitări noului președinte al PNL, Florin Cîțu!,, a transmis președintele liberalilor olteni, Liviu Voiculescu.