Accident grav între un autocar cu 30 de pasageri şi un autoturism. Mașina a luat foc în urma impactului

277

Accident teribil pe Autostrada Pitești – București. Tragedia a avut loc în zona localității Bolintin-Deal, din județul Giurgiu. Un autocar cu 30 de pasageri și un autoturism s-au ciocnit puternic, iar în urma impactului, mașina a luat foc.

Un autocar în care se aflau 30 de pasageri şi un autoturism în care erau două persoane au fost implicate într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe autostrada A 1, în judeţul Giurgiu.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 23, în zona localităţii Bolintin-Deal din judeţul Giurgiu.

În autoturismul respectiv, care ulterior a fost cuprins de flăcări, se aflau doar două persoane, în timp ce în autocar se aflau aproximativ 30 de persoane. În urma impactului, o singură persoană a fost grav rănită.

Imediat după ce s-a dat alarma, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

Potrivit ISU Giurgiu, o singură persoană a fost rănită. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 46 de ani, pasageră în mașina care a luat foc.

Victima în vârstă de 46 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital. Femeia se află acum sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, după ce a avut nevoie de îngrijiri de specialitate.

Ajunși la fața locului, pompierii au asigurat măsurile PSI la locul accidentului și au acționat pentru stingerea incendiului.