Oamenii legii, gest impresionant: Spital renovat în 100 de zile de jandarmi

109

Oamenii legii din Caraș-Severin s-au mobilizat și au pus la punct o parte importantă din spitalul din Reşiţa în doar 100 de zile. Prin efortul comun jandarmii au reușit renovarea saloanelor, a grupurilor sanitare și a holurilor principale, dar și să adauge o pată de culoare în saloanele unității medicale.

Jandarmii din Caraș-Severin au pus umăr de la umăr pentru a duce la bun sfârșit proiectul de renovare din campania „Adoptă un salon”. Astfel, oamenii legii au finalizat în 100 de zile renovarea mai multor grupuri sanitare, a două saloane și a holurilor principale ale Spitalului Staționar III Reșița.
„Ce poți face în 100 de zile?
Mulți dintre noi ar spune că mai sunt 100 de zile până la Crăciun, alții că în 100 de zile ar putea înconjura pământul de mai multe ori, șamd.
În schimb, o mână de jandarmi cărășeni, cu inimă mare, ne-au demonstrat că în 100 de zile, poți renova o parte importantă dintr-un spital. Da! Ați citit bine…niște jandarmi s-au încăpățânat să ne arate că speranța poate fi redată în 100 de zile. Și dacă ai număra, de la 1 la 100, poate părea mult, darămite, zi de zi, să te trezești dis-de-dimineață, să mergi 8 ore la serviciu, după care, să iei trafaletul, sacii cu ciment, mistria și să pleci către spital.
‘’Am făcut-o cu zâmbetul pe buze și nu am simțit nicio clipă oboseala’’, așa ne-au spus toți jandarmii implicați în acest proiect minunat.
Timp de 100 de zile, jandarmii au reușit să renoveze o parte a grupurilor sanitare, două saloane și holurile principale ale Spitalului Staționar III Reșița.
La sfârșit totul era alb, imaculat, însă uneori speranța are nevoie și de culoare, așa că, cu ajutorul colegei noastre, sergent major Ștefania Iana și cu talentul copiilor Centrului „Primăvara” din Reșița, am pictat aceste spații, din dorința de a aduce o rază de lumină în viața viitorilor pacienți.
Acum, la încheierea acestei etape, suntem mândri că am făcut parte din echipă și putem spune că misiunea a fost îndeplinită.
Speranța chiar are 100 de zile!”, arată Jandarmeria Română într-o postare pe Facebook.
După cele 8 ore de muncă petrecute zi de zi la serviciu, jandarmii au fost fericiți că au putut să facă o faptă bună și ducă la bun sfârșit proiectul.
„Solidaritatea socială, dovedită încă o dată, a transformat dorinţa de a face bine într-o nouă acțiune umanitară, iar la final, mândri că am făcut parte din echipă, putem spune că misiunea a fost îndeplinită”, a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.