Caravana educației digitale în școlile din Olt. Profesorii, îndemnați să înscrie grupe de elevi

107

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt lansează elevilor și profesorilor din județ invitația de a deveni ambasadori digitali. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie la webinarele online.

Caravana educației digitale ajunge și în școlile oltene. Scopul acesteia este de a crește gradul de literație digitală și educarea elevilor în ceea ce privește utilizarea în siguranță și responsabilă a internetului.

,,În perioada 4-15 octombrie vom organiza 10 webinare online (prin platforma Zoom) alături de specialiști de la Kodi Academy. Fiecare sesiune va dura 1 oră și jumătate, având posibilitatea de a participa 15 copii per sesiune. Aceste workshop-uri au ca scop instruirea viitorilor ambasadori digitali care pot mai departe să organizeze astfel de sesiuni în școala dumneavoastră. Workshop-urile vor aborda teme legate de utilizarea internetului, folosirea responsabila a acestuia si siguranța online, literație digitală, cybersecurity, cyberbullying, drepturi în era digitală.”, a transmis DJST.

Înscrierile se fac până pe 29 septembrie, școlile trebuind să trimită și lista de participanți la adresa de email: djst.olt@mts.ro  și contact@kodiacademy.com .