Bărbat din Deveselu, arestat pentru că și-a hărțuit fosta concubină, deși avea ordin de protecție emis împotriva sa

132

Un bărbat din comuna Deveselu a ajuns în arest la domiciliu pentru că nu a respectat ordinul emis de procurori de a nu se apropia de fosta concubină. Acesta a ignorat interdicția impusă și a urmărit-o pe cea cu care avusese o relație.

Pentru următoarele 30 de zile, un bărbat de 42 de ani din Deveselu va trebui să stea în arest la domiciliu. Măsura a fost impusă în urma încălcării de către acesta a ordinului de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Caracal la data de 28 iulie a.c., pentru o perioadă de 6 luni de zile, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de fosta concubină. Femeia a reclamat faptul că acesta nu înceta să o hărțuiască.

,,La data de 16 septembrie a.c., o femeie din municipiul Caracal a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Deveselu, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis împotriva sa. Bărbatul este bănuit că ar fi urmărit în repetate rânduri persoana vătămată, atât la domiciliul său, cât și la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse.