O localitate din Olt și-a DUBLAT numărul de cazuri Covid într-o singură zi. Școala a intrat în online

1135

Localitatea Studina aproape că și-a dublat incidența cazurilor Covid la mia de locuitori de ieri până azi. Printre persoanele infectate se numără și doi salariați ai școlii gimnaziale, ceea ce a determinat autoritățile să treacă începând de ieri învățământul în online.

Localitatea Studina înregistra ieri o incidență a infectărilor SARS-CoV-2 de 2,71 cazuri la mia de locuitori. Cum printre cei infectați se numără directorul școlii gimnaziale și femeia de seriviciu a unității de învățământ, școala a fost trecută începând cu data de ieri în online. În familia directorului, virusul a fost confirmat la patru persoane, printre infectații din comună numărându-se și preotul.

Azi, localitatea Studina și-a dublat aproape cazurile Covid, incidența ajungând la 4.65. Acesta lucru o plasează printre cele 12 comune din județ în care certificatul Covid devine obligatoriu pentru mai multe activități, precum accesul în localuri, în săli de spectacole, la nunți, botezuri și alte mese festive.

Școala Gimnazială Studina se numără printre cele 20 de clase din unități de învățământ din județ intrate de ieri în online, care s-au alăturat celor 12 grupe de grădiniță și 8 clase de învățământ primar, gimnazial și liceal intrate în acest scenariu săptămâna trecută. În prezent, numărul elevilor din județ care învață online se apropie de o mie.

Pe aceeași temă:

Sute de elevi învață online din cauza virusului