Caracaleancă RĂPITĂ din Dobrosloveni. Poliția a oprit mașina pe DN6

2018

O nouă răpire din comuna Dobrosloveni, chiar din fața primăriei, a alertat în această dimineață polițiștii olteni. Femeia, de fel din Caracal, a fost urcată cu forța într-o mașină care a demarat în trombă. Oamenii legii au reușit să o oprească în trafic pe DN6.

Răpirea din comuna Dobrosloveni a unei caracalence a mobilizat în această dimineață efective sporite de polițiști care au desfășurat activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. Comuna a devenit cunoscută prin intermediul ,,cazului Caracal,, după ce Alexandra Măceșanu a fost răpită, stând la ocazie pe raza localității, de către caracaleanul Gheorghe Dincă.
,,Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită. Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Oamenii legii au reușit să-l prindă pe răpitor. Acesta a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe  DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești,  fiind împreună cu femeia.
,,Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări.,, mai transmite reprezentantul poliției oltene.