Trei decese, azi, în Olt. O persoană a refuzat internarea și a murit a doua zi

1327

Direcția de Sănătate Publică a raportat, astăzi, trei decese noi în rândul persoanelor infectate cu virusul Sars-Cov-2 în Olt. Este vorba despre un bărbat care a refuzat internarea și a decedat a doua zi, dar și alte două persoane, printre care o femeie fără alte comorbidități.

Lista persoanelor decedate din Olt în urma infectării cu virusul Sars-Cov-2 continuă azi cu trei noi decese raportate de Direcția de Sănătate Publică.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani din mediul rural care a apelat la serviciul 112 în data de 15 septembrie pentru efectuarea unui test Covid 19, rezultatul a fost pozitiv, dar persoana în cauză a refuzat internarea, decedând următoarea zi, pe data de 16 septembrie.

Un alt deces este al unei femei în vârstă de 47 de ani din mediul urban, infectată cu Covid-19 . Victima se afla internată la Spitalul Municipal din Caracal din data de 10 septembrie, de când a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Decesul a survenit în data de 16 septembrie. Femeia nu suferea de alte comorbidități.

Cel de-al treilea deces este al unui bărbat în vârstă de 82 de ani, internat la Spitalul Municipal din Caracal de când a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, mai exact din data de 6 septembrie. Bărbatul a decedat în data de 18 septembrie, având și alte comorbidități.

Numărul deceselor provocate de infecția cu virusul Sars-Cov-2 a ajuns astăzi, în urma ultimei raportări a DSP Olt la 406 decese.