Bărbat din Olt, dat dispărut chiar de fiul său. Poliția e pe urmele sale

757

Polițiștii din Olt caută în aceste momente un bărbat în vârstă de 56 de ani din comuna Găneasa care a plecat voluntar de la domiciliu în această dimineață și nu a mai revenit.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din comuna Găneasa a fost dat dispărut de fiul său care a apelat numărul unic de urgență 112 și a anunțat faptul că tatăl său a plecat voluntar în această dimineață de la domiciliu și nu s-a mai întors.

„La data de 18 septembrie a.c., ora 13:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că, în această dimineață, în jurul orei 08.00, tatăl său FESAN NICOLAE , în vârstă de 56 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Găneasa și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituție astenică, ochi căprui, păr cărunt, poartă mustață.”, transmite IPJ Olt.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, pulover bleumarin cu dungi albastre, șapcă de fâș și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.