Un bărbat a vrut să se sinucidă de două ori în aceeași zi, dar a fost salvat de fiecare dată

310

Un sucevean de 50 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor de două ori într-o singură zi. Bărbatul a încercat fără succes să se auto-electrocuteze, dar i-a sărit siguranța, iar apoi și-a înfipt un cuțit în burtă, dar l-a salvat soția.

Caz incredibil în Suceava, un bărbat în vârstă de 50 de ani a încercat de două ori într-o singură zi să se sinucidă, fără să reușească.
Bărbatul a intenționat să se electrocuteze, astfel că a introdus o sârmă într-o priză din casă, însă nu a reușit să își ducă planul la capăt, deoarece siguranța electrică a sărit și s-a oprit curentul în toată casa.
Acesta a mai avut o încercare de a-și lua viața, în aceeași zi. S-a înjunghiat în abdomen, dar soția lui l-a observat la timp pentru a chema ambulanța și a-l salva.
 

Situația a avut loc marți după amiază, după ora 16.30, iar Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat a încercat să se sinucidă, auto-înjunghiindu-se cu un cuțit.

Întrebat despre cele întâmplate, el a evitat să precizeze motivul pentru care a recurs la această soluție, însă a declarat că a încercat inițial să se sinucidă introducând o sârmă într-una dintre prize dar s-a declanșat siguranța electrică și a întrerupt curentul.  A  încercat apoi să-și pună capăt vieții, auto-înjunghiindu-se în zona abdomenului cu un cuțit de bucătărie.

Bărbatul a fost transportat conștient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i pus diagnosticul preliminar ”plagă înjunghiată abdominală”.