Rareş Bogan vine la Slatina, mandatat de Cîţu să-i citească moţiunea în faţa colegilor olteni

176

Premierul Florin Cîțu, candidat la șefia PNL, l-a mandatat pe eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului, să-i susțină moțiunea în fața colegilor din Organizația Județeană Olt. Citirea documentului vine după ce acesta a fost deja votat de liberalii olteni.

Liberalii olteni au luat cunoștință de prezentarea moțiunii de candidatură a președintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat de conducere a partidului luni, 13 septembrie, când acesta a venit la Slatina să-și convingă personal votanții. Prezența lui Orban în Olt a fost programată  după ce Colegiul Director Județean al filialei Olt a PNL s-a întrunit cu o zi înainte,  pe 12 septembrie, la Caracal și a decis, potrivit președintelui Liviu Voiculescu, senator de Olt, cu majoritatea celor prezenți, prin vot secret, susținerea moțiunii „România Liberală” a candidatului Florin Vasile Cîțu, prim-ministrul României.

Deși liberalii olteni i-au votat moțiunea, candidatul Cîțu a hotărât ca documentul să fie susținut, totuși, în fața acestora astăzi. Nu personal, ci l-a mandatat pe europarlamentarul Rareș Bogdan. Acesta va ajunge în capitala Oltului la ora 17.00 și îi va întâlni pe colegi la același local de evenimente unde a fost prezent și Orban.