Doliu în lumea maneliștilor! Petrică Cercel a murit, răpus de COVID

235

Doliu uriaș în lumea manelelor! Petrică Cercel a murit infectat cu coronavirus. Artistul era diagnosticat cu COVID, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Este zi de doliu în lumea manelelor, după ce Petrică Cercel a murit. Artistul s-a stins din viață cu puțin timp în urmă, chiar pe patul de spital. Celebrul manelist era intubat, deoarece a fost infectat cu noul coronavirus, virusul care a dat peste cap întreg globul pământesc.

Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul răsunătoare de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Celebrul manelist nu a vrut să meargă la spital, sperând că boala va trece dacă se tratează acasă. Cu toate acestea, după ce a refuzat spitalizarea, boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte.

În aceste momente, familia, apropiații, colegii de breaslă, dar și fanii sunt de-a dreptul șocat și nu s-ar fi așteptat la o astfel de tragedie.

Cu doar câteva ore înainte de moartea lui Petrică Cercel, colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, îi ruga pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist.