Minoră din Teslui, căutată de poliție după ce a fugit de acasă azi-noapte

879

UPDATE: Minora a fost găsită la Slatina

,,În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt împreună cu polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, minora, Racheru Viviana-Elena, a fost găsită în municipiul Slatina. Aceasta a declarat verbal că a plecat voluntar de la domiciliu, iar pe perioada dispariției nu a fost victima niciunei infracțiuni,, anunță IPJ Olt. Fata a fost predată reprezentanților D.G.A.S.P.C. Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Mama unei copile de 15 ani din comuna Teslui a anunțat în această dimineață poliția că fiica sa a dispărut în cursul nopții. Fata este căutată acum de oamenii legii.

Poliţiştii din Olt caută o minoră care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
,,La data de 15 septembrie a.c., ora 07:10 polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, au fost sesizați de o femeie, din comuna Teslui, cu privire la faptul că, în această dimineață, fiica sa *RACHERU VIVIANA ELENA* , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Teslui și nu a mai revenit,, anunță IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituție astenică, ochi albaștri, păr lung blond, fața ovală, fără semne particulare.  Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul dispariţiei.
Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!