Poliția Olt recrutează personal, din sursă externă, pentru posturi de ajutor de șef de post

743

Inspectoratuluide Poliție Județean Olt a scos la concurs șase posturi de ajutor de șef de post. Încadrarea este directă, din sursă externă, pentru a reduce din deficitul de personal.

Începând de ieri, până la data de 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare, IPJ Olt face înscrieri pentru 6 posturi de ajutor de post, specialitatea ordine publică, scoase la concurs. Înscrierea se face excluziv online, la adresa sursaexterna@ot.politiaromana.ro.
,,Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fidepuse documente. În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vorparticipa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post scoase la concurs din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute,, transmite IPJ Olt.