Caz șocant: Bărbat declarat mort de către medici, deși trăia

103

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, dintr-o comună din judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi este în viaţă, internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Caz șocant într-o familie din judeţul Dolj. Oamenii au fost anunţaţi de doctorii de la Spitalul de Urgență din Craiova că ruda lor a decedat. așa că au început pregătirile pentru înmormântare. În momentul în care au mers la morga spitalului, şi-au dat seama că decedatul nu e ruda lor.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 de ani, care a fost declarat mort de cadrele medicale de la Spitalul de Urgență din Craiova, deși este în viață.

În prezent, pacientul este internat la terapie intensivă, la secția de neurochirurgie. Starea lui de sănătate nu este tocmai una foarte bună, dar trăiește.

Cadrele medicale au spus că, duminică, la ora 8:00, ar fi decedat acest om și tot atunci au anunțat și rudele bărbatului.

Familia  bărbatului au început pregătirile pentru înmormântare și biserica din comună a tras și clopotul, conform obiceiului, pentru ca localnicii să afle că o persoană a decedat.

În momentul în care familia a ajuns la morga Spitalului de Urgență din Craiova, după mai bine de 24 de ore de când a primit vestea, a aflat că bărbatul trăiește de fapt, iar cel decedat nu era ruda lor