Orban vine azi în Olt să-și prezinte moțiunea de candidatură la șefia PNL

189

Ludovic Orban, președintele PNL, se va afla azi la Teleorman și Olt, în plină campanie electorală pentru șefia partidului. Orban își va citi moțiunea de candidatură în fața liberalilor olteni începând cu ora 18.00.

După Alexandria, Ludivic Orban va veni azi la Slatina, unde va participa la ședința Colegiului Director Județean (CDJ) PNL Olt, în care va fi prezentată moțiunea de candidatură la președinția  Partidului Național Liberal. Evenimentul va avea loc la un local din capitala județului, începând cu ora 18.00.

Prezența lui Orban la Slatina vine după ce Colegiul Director Județean al filialei Olt a PNL s-a întrunit și ieri, 12 septembrie, la Caracal și a decis, potrivit președintelui Liviu Voiculescu, senator de Olt, cu majoritatea celor prezenți, prin vot secret, susținerea moțiunii “România Liberală” a candidatului Florin Vasile Cîțu, prim-ministrul României.

,,Cu unanimitate de voturi, s-au votat delegații care vor participa la Congresul partidului din data de 25 septembrie 2021, precum și membrii Curții de Arbitraj Județene și ai Comisiei de Revizie și Cenzori. “
Rămâne de văzut dacă Ludovic Orban va reuși să-și convingă colegii din Olt să-l susțină, fiind cunoscut faptul că filiala olteană îl va susține de Florin Cîțu, declarația fiind făcută de către președintele Voiculescu în repetate rânduri.