Primarul Emil Moț: 740 de ghiozdane se află, încă de azi,  pe băncile școlilor din municipiul Slatina

42
foto: arhivă

Programul „Primul meu ghiozdan”, prin care administrația municipală oferă bobocilor ce pășesc pe poarta școlii pentru prima dată, în clasa pregătitoare, câte un ghiozdan complet echipat, continuă și în acest an școlar. Primarul Emil Moț a anunțat că deja pe băncile unităților de învățământ se află cele 740 de ghiozdane destinate elevilor din clasa 0.

Pentru al șaptelea an, Primăria Slatina îi va primi pe micuții clasei pregătitoare, în prima lor zi de școală, cu ghiozdane.
,,Încă de astăzi m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina. Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă. Chiar în acest moment, un total de 740 de ghiozdane se află pe băncile școlilor din municipiul Slatina, dintre care 345 pentru fete și 395 pentru băieți. Vă doresc tuturor, în această nouă etapă, un început de drum plin de bucurie!,, a transmis azi Emil Moț, primarul municipiului Slatina.
Fiecare ghiozdan va fi echipat cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet care va conține următoarele : două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de dese; un set de acuarele 12 culori cu pensulă; un set de carioci 10 culori; un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare; o felicitare personalizată; un orar personalizat.