Primăria Caracal, nou apel la cetățeni să aibă respect față de vecini și comunitate

290

Gunoiul depozitat necontrolat de către cetățeni certați cu bunul simț rămâne una dintre problemele administrației caracalene în ciuda avertismentelor și amenzilor aplicate. Primăria a făcut un nou apel către locuitorii municipiului să păstreze curățenia.

Campania de înfrumusețare a fostei capitale romanațene se lovește în continuare de depozitarea necontrolată a gunoiului. Zilnic, inspectorii urbani semnalează abateri de la normele privind menținerea curățeniei în spațiul public.
,,Continuăm să ne confruntăm cu situații în care unii concetățeni uită de respectul față de vecini, față de comunitate, fată de eforturile tuturor de a avea un oraș curat. Cu toții ne dorim să trăim într-un mediu curat, să ne plimbăm pe străzi sau să ne relaxămîn parcuri și la locurile de joacă fără a fi nevoiți să ocolim maldăre de gunoaie, peturi, mucuri de țigară sau ambalaje de produse alimentare.Este la îndemâna noastră a tuturor să păstrăm curățenia orașului!,, a transmis Primăria Caracal, care recnoaște că ,,Avertismentele verbale, scrise ori amenzile nu rezolvă decât temporar problemele,,.

Pentru ca situația să nu persiste, administrația locală a făcut un nou apel public către cetățeni.
,,Facem apel la concetățenii noștri pentru respectarea mediului în care trăim cu toții. Toate eforturile administrației presupun alocarea de resurse suplimentare care ar putea fi folosite la rezolvarea altor nevoi ale caracalenilor. ÎmpreunăSePoate!,, este mesajul postat de primărie pe pagina de socializare.