Deputatul Marius Iancu: Locul GOLANILOR este pe stradă, nu la Guvern. Voi vota orice moțiune de cenzură!

181

Numindu-i pe useriști și peneliști GOLANI, deputatul de Olt Marius Iancu îi acuză că se țin scai de putere și anunță că va vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL-USR, condus de Florin Cîțu.

,,Școala începe peste câteva zile. Elevii, cadrele didactice și părinții nu știu pentru cât timp și în ce condiții, ce măsuri se vor lua pentru siguranța copiilor. Cursul euro și facturile, prețurile la benzină, alimente, medicamente și produse de larg consum sunt o povară pentru familiile din România. Iar Cîțu se ceartă cu Usr-iștii, cu Orban și cu cei care nu sunt de partea lui. Usr-iștii pleacă și nu prea de la Guvernare, dar cheamă PSD-istii pe care, până ieri, îi înjurau să îi scape de Cîțu, ca să poată să mai rămână la Putere. Președintele Iohannis se plimbă prin vacanțe, și se uită, nepăsător, la haosul din “Guvernul meu”. Nu vom intra în golaneala lor, nu vom fi părtași și nu vom arbitra acest circ politic de care românii nu au nevoie! Pe noi ne interesează să îi protejăm pe românii săraci de scumpirile la energie și susținem și votăm Legea consumatorului vulnerabil, vrem să creștem salariul minim, să adoptăm unele măsuri pentru susținerea IMM-urilor și să aflăm adevărul despre creșterea exagerată a prețurilor la energie și gaze în cadrul comisiei de anchetă!,, declară deputatul de Olt Marius Iancu.
Parlamentarul social-democrat anunță va vota orice moțiune de cenzură îndreptată actualului premier.
,,Personal, voi vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL-USR, condus de Florin Cîțu, pentru că toți, peneliști și useriști sunt vinovați pentru dezastrul din România și trebuie să plece acasă! Nu sunt nici unii nici profesionisti, nici competenți, nici cinstiți și imaculati, ci niște GOLANI aduși la guvernare de Iohannis care nu mai este în stare să îi țină în frâu! Locul GOLANILOR este pe stradă, nu la Guvern și în instituțiile statului român!,, a mai transmis parlamentarul oltean.