Mare sărbătoare pe malul Oltețului: Zilele Orașului Balș, organizate cu fast

1190

Din cele mai vechi timpuri, sărbătoarea creștină Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor și ca Sfânta Maria Mică, aduce la Balș un mare târg anual, așteptat de locuitorii urbei, dar și de cei ai tuturor comunelor învecinate. Anul acesta, administrația orășenească a pregătit o surpriză, extinzând manifestarea pe parcursul a două zile și transformând-o într-una de o amploare mai mare: Zilele Orașului Balș.

Primăria Balș își invită localnicii să petreacă săptămâna viitoare timp de două zile, aducând să întrețină atmosfera artiști îndrăgiți.
,,Pe 7 și 8 septembrie, sărbătorim, împreună, Zilele Orașului Balș și vă invităm să ne fiți alături, pe Platoul Casei Tineretului,, a anunțat administrația orășenească.
În prima zi a manifestării, pe scenă vor urca, începând cu ora 19.00: Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”, Luciana Văduva, Olguta Berbec și Dorian Popa. În cea de-a doua seară, voia bună va fi întreținută de: Ansamblul Profesionist ,,Doina Oltului”, Marcela Fota, Trupa Floarea Soarelui și Antonia.
Zilele Orașului Balș se vor încheia cu un foc de artificii.