Spectacol în tribune, spectacol pe teren la Liga TSD Slatina la minifotbal. Primarul Moț, prezent cu copiii la meciuri

445

Ieri după-amiază a debutat la Slatina cea de-a treia ediție a turneului de minifotbal Liga TSD. Primele competiții s-au bucurat de prezența în public, alături de suporteri, a conducerii social-democraților olteni: Emil Moț- președinte executiv al PSD Olt și primar al municipiului Slatina împreună cu cei doi fii, Ionuț Ivan- vicepreședinte al Consiliului Județean Olt și coordonatorul on-line al PSD Olt, Cosmin Floreanu- președinte TSD Olt și Alexandru Berechet- președinte TSD Slatina.

Old Boys, echipa câștigătoare a trofeului 2019 al Ligii TSD Slatina la minifotbal, a deschis ieri după-amiază seria meciurilor disputate în cadrul celei de-a treia etape a acestei competiții, ce se va desfășura până pe data de 13 septembrie. Campionii au întâlnit pe teren Șeptarii.
Primele rezultate din Liga TSD Slatina:
Old Boys 4 – 4 Șeptarii
FC Crișan 4 – 1 Superstars
Random Name 5 – 3 Steaua Roșie
Astăzi, începând cu ora 17:30, etapa continuă cu meciurile:
D2 Pirelli – D5 Athletic Boys
A2 FC 2003 – A3 Sporting Football
B2 Young Boys – B3 Gheparzii

În ediția aceasta, 18 echipe s-au înscris în competiția organizată de tinerii social-democrați slătineni. La deschiderea evenimentului a participat alături de suporteri și conducerea organizațiilor de tineret slătineană și județeană, precum și edilul Slatinei Emil Moț, împreună cu copiii săi.