O avarie a lăsat la Slatina FĂRĂ APĂ cinci blocuri din zona Piața Gării

75

Slătinenii care locuiesc în zona Piața Gării au rămas fără apă la robinete, de vină fiind o avarie la subsolul unuia dintre cele cinci blocuri afectate. Vestea proastă pentru locuitorii scării B a Bl.4 este că nu se știe când se va relua alimentarea.

Compania de Apă Olt -Sediul Secundar Slatina intervine, la această oră, pentru remedierea unei avarii la subsolul blocului 4, scara B, de pe Bulevardul AI Cuza. Până la ora prânzului, a
limentarea cu apă este oprită la blocurile 7, 11, 9 și 10 din Piața Gării. Excepție fac locuitorii scării în care s-a produs avaria.
,,La blocul 4, scara B, Bulevardul AI Cuza, alimentarea cu apă va fi oprită pe toată perioada intervenției. Momentan, nu putem estima când se va relua serviciul de alimentare cu apă la această scară de bloc, dar vă asigurăm că echipele din teren fac eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Pentru că este vorba de o avarie, și nu de o lucrare programată, oprirea alimentării cu apă nu a putut fi anunțată mai devreme. Vă mulțumim pentru înțelegere!,, a anunțat Compania de Apă Olt.