Sezonul estival se ÎNCHIDE la Slatina. Ultimele zile de plajă și bălăceală pe malul Oltului

117

Iubitorii de soare, plajă și bălăceală din zona Slatina mai au la dispoziți doar câteva zile pentru a se bucura de sezonul estival. Venirea toamnei închide sezonul estival la Plaja Olt, la finele acestei săptămâni.

Pe 5 iulie, la Slatina s-a dat startul sezonului estival pe malul Oltului, Plaja Olt oferindu-le iubitorilor de apă și soare o oază de relaxare și petrecere a timpului liber, unde au avut posibilitatea de a căpăta bronzul dorit aproape de casă, zona de plajă fiind completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, fotbal, minigolf, teren de tenis, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Azi, odată cu venirea toameni, Clubul Sportiv Municipal al Primăriei Slatina, administratorul Clubului Nautic și de Agrement, a anunțat închiderea Plajei Olt și sezonului estival 2021, începând cu data de 6 septembrie.

,,Mulțumim vizitatorilor, adulți și copii, care au ales să-și petreacă timpul liber la Plaja Olt, cu speranța că am reușit să le asigurăm cele mai bune condiții de recreere. Vă așteptăm să vă bucurați în continuare de celelalte servicii oferite de Clubul Nautic și de Agrement: frizerie, coafor, sala fitness, spa (masaj, saună, termocuverta, electrostimulare, etc), închiriere teren minigolf, tenis de câmp, volei, fotbal, biciclete, role, etc,, a transmis Cătălin Ilie, directorul CSM Slatina.

Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. Suprafața amenajată este de 6,96 ha.