Deputatul Florin Barbu: Anul școlar începe în HAOS!

462

,,Guvernul Cîțu PNL-USR  trebuie EXMATRICULAT DIN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ!,, declară deputatul PSD de Olt Florin Barbu. Social-democratul arată că anul școlar începe în haos.

Începerea noului an școlar se va face în incertitudine și fără a le asigura elevilor condițiile necesare. Deputatul de Olt Florin Barbu le atrage atenția guvernanților că riscă să distrugă prima zi de școală, unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții noastre și viitorul tinerilor din anii terminali, distruge munca profesorilor și toate eforturile părinților.
,, 111 unități de învățământ din județul Olt nu au nici acum autorizație sanitară de funcționare și situația este aceeași în fiecare județ; Nu se știe dacă elevii vor primi măști, dacă este obligatorie purtarea lor sau sunt doar recomandări, dacă pot purta și măști textile sau numai de unică folosință; Nu se știe dacă profesorii și elevii vor fi testați periodic, gratuit; Nu se știe dacă elevii vor participa la cursuri sau vor face școala on-line. Aceasta este imaginea sistemului de învățământ, în timpul Guvernării PNL- USR, cu doar două săptămâni înainte de începerea anului școlar.,, arată Barbu.
Parlamentarul oltean este de părere că soluția este unasimplă, adoptată de toate țările Uniunii Europene – TESTAREA PERIODICĂ, GRATUIT, A ELEVILOR ȘI PROFESORILOR.