Șomerii olteni, cursați GRATUIT în septembrie în patru calificări

121

56 de olteni aflați în căutarea unui loc de muncă vor beneficia în luna septembrie de calificare gratuită prin intermediul unor cursuri de formare profesională organizate de Agenția Județenaă pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Oltenii aflați în căutarea unui job care doresc să se califice/ recalifice pot urma unul dintre cursurile organizate lunar de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Participarea la programele de formare profesională este gratuită pentru persoanele aflate în evidență.

În septembrie, AJOFM Olt va organiza 4 programe de formare profesională pentru 56 persoane care-și caută un job pentru meseriile \ocupațiile: ajutor de bucătar -14 cursanți, competențe în limba engleză-14, stilist protezist-14, comunicare în limba engleză – 14.

Și persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională, însă suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.