Atenție, apă tulbure și fără presiune noaptea! Se spală rețelele până vineri dimineața

105

Compania de Apă Olt a demarat aseară o nouă etapă de spălări ale rețelelor de alimentare cu apă din Slatina și Slătioara, lucrări menite a îmbunătăți calitatea apei ce curge la robinetele consumatorilor. Acțiunea a demarat aseară și va dura până vineri dimineața, se va efectua în fiecare noapte din această perioadă, consumatorii fiind atenționați că este posibil ca apa să curgă tulbure sau să aibă fluctuații de presiune.

Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina efectuează spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina şi comuna Slătioara. Acțiunea este una perioadică, pentru îmbunătățirea calității apei furnizate și pentru eliminarea problemelor de turbiditate.
Programul acestor lucrări a demarat aseară cu spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina și va continua și azi, 31 august, de la ora 21³° până mâine dimineață la ora 5³°. Pe
1 şi 2 septembrie sunt programate spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.
,,Nu se va opri furnizarea serviciului de alimentare cu apă! Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!,, a transmis CAO.