Se fac pregătiri la Stănești pentru Gorj Aero Show 2021, cel mai mare eveniment aviatic din ultimii ani

396

Se fac pregătiri pentru cel mai mare show aviatic din ultimii ani. Gorj Aero Show 2021, va avea loc, sâmbătă, 28 august, la Stănești, județul Gorj. Pe fostul aerodrom vor fi prezente aparate de zbor militare și civile, dar și simulatoare de zbor, baloane cu aer cald, drone, expoziții pe teme aviatice și va avea loc lansarea celui mai mare drapel aeropurtat.

În ideea de a aduce mai aproape turiștii de orașul ce găzduiește ansamblul Brancuși și frumoasa zona turistică din Gorjul de sub munte, de la Padeș la Novaci se preconizează o investiție de amenajare a unei piste betonate pe fonduri europene! În acest sens, autoritătile locale, societatea civilă și guvernul pun umărul împreună pentru realizarea proiectului.

Senatorul liberal Ion Iordache a postat câteva imagini pe rețelele de socializare și a transmis că se ocupă de ultimele pregătiri pentru eveniment.

”Astăzi am fost la Stănești pentru a da o mână de ajutor la organizarea Gorj Aero Show, eveniment ce va avea loc pe 28 august. Împreună cu Iulian Popescu ,  Mihai Olaru și Constantin Bicheru am lucrat pentru amenajarea pistei pe care vor ateriza zeci de avioane săptămâna viitoare. Fostul aerodrom de la Stănești prinde viață și asta mă bucură!”, a transmis senatorul liberal Ion Iordache.

Gorj Aero Show 2021, cel mai mare eveniment aviatic din ultimii ani, va avea loc la Stănești, în județul Gorj, în data de 28 august. Pe fostul aerodrom vor fi prezente aparate de zbor militare și civile, dar și simulatoare de zbor, baloane cu aer cald, drone, expoziții pe teme aviatice (avioane, machete, aeromodele, etc) și va avea loc lansarea celui mai mare drapel aeropurtat.

Evenimentul este un omagiu adus legendarului pilot Vasile Craiu, născut în județul Gorj. Vor mai fi amenajate spații cu mâncare și băutură, iar ziua se va încheia cu un concert susținut de trupa The Motans și EMAA.

La final, oamenii vor fi încântați cu un foc de artificii.