Trafic feroviar blocat după ce o locomotivă a fost cuprinsă de flăcări

176

Traficul feroviar este oprit temporar, astăzi, între staţiile CF Şag şi Vinga, după ce locomotiva trenului care face legătura între Arad și Timișoara a luat foc în această dimineață.

Traficul feroviar este blocat între Timișoara și Arad, după ce locomotiva unui tren de călători a luat foc.  La faţa locului s-au deplasat pompierii, care au acţionat pentru stingerea incendiului, şi o drezină pantograf, care va face verificări la linia de contact.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Șag și Vinga, (linie simplă electrificată), unde în cursul acestei dimineți, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu.
Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit. În trenul cu două vagoane erau 30 de persoane, care au ieșit în siguranță. Ele au fost preluate de un alt tren și duse în siguranță la Timișoara.
Șase trenuri de călători staționează în gările adiacente, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.