Prima victorie în instanța pentru familia lui Gheorghe Dincă. Cum s-a îmbogățit fiica monstrului de pe urma cazului Caracal

622

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a câștigat procesul cu omul de afaceri orădean și cu cei doi italieni care au afirmat despre ea că ”e implicată în traficul de persoane și cel de arme”. Femeia a reușit să convingă judecătorii că afirmațiile celor trei sunt doar niște invenții menite să-i facă rău și a obținut despăgubiri în valoare de 5.000 de euro.

Cazul de la Caracal a șocat întreaga țară. Gheorghe Dincă a fost arestat, fiind acuzat de răpirea și uciderea celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandru Măceșanu. Fetele nu au fost găsite nici în ziua de azi, iar părinții lor nu au nicio veste despre acestea. Unul dintre personajele cheie în acest caz a fost chiar fiica bărbatului, Daniela. Aceasta a fost implicată într-un proces, după ce trei bărbații i-au adus acuzații grave.

Astfel Daniela Florentina Bălan, fiica lui Gheorghe Dincă, a dat în judecată un om de afaceri din Oradea și doi italieni, după ce aceștia au afirmat public despre ea că oferea fete clienților unui domeniu de vânătoare pe care îl administra. Fiica lui Gheorghe Dincă a povestit în proces că afirmațiile celor trei au fost făcute cu scopul clar de a o discredita.

Motivul ar fi legat de faptul că aceștia nu sunt deloc mulțumiți de faptul că românca a moștenit o companie puternică din partea iubitului ei italian, care a murit cu câțiva ani în urmă.

Cei trei bărbați au continuat să afirme chiar și în fața instanței că fiica lui Dincă este implicată în acte ilegale. Unul dintre italieni a povestit judecătorilor că a fost abordat de femeie pentru a-i plasa o fată în cameră ”pentru distracție”.

Daniela Dincă a căștigat procesul pe fond, chiar dacă ceruse despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, procurorii au decis ca aceasta să primească doar 5.000 de euro. Ulterior, bărbații au contestat decizia, iar procesul urmează să fie reluat în luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.