Stenograme șocante cu Gheorghe Dincă despre cazul Caracal

1550

Cazul Caracal a șocat și a revoltat întreaga țară. Deși rudele fetelor speră cu tărie că într-o bună zi le vor revedea pe acestea, stenogramele cu Gheorghe Dincă în care oferă detalii despre sfârșitul tinerelor spulberă speranțele rând pe rând. Criminalul din Caracal a simțit nevoia să povestească cu colegul său de celulă scenele și momentele de teroare la care au fost supuse cele două adolescente, fără a-și imagina că ar putea fi ascultat sau înregistrat de cineva.

Detalii terifiante au ieșit la iveală în cazul Caracal. Declarațiile lui Gheorghe Dincă povestindu-i unui coleg de celulă detalii despre modul în care adolescentele au fost torturate, iar mai apoi ucise au ajuns pe mâinile oamenilor legii.

În stenograme, Dincă explică cum a recurs la metode inumane pentru a scăpa de toate probele care l-ar fi putut incrimina.

„Păi stai să-ţi spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt. Am vrut să învelesc în sârmă… să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă omule, eu o duc la Olt…pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi…oho, am luat-o şi ţup!’ Şi zic: ‘Nu la Olt!’. Deşi cenuşa când a fost, după ce a fost şi n-am dus-o la Olt, mi-a venit… fiind ăla în curte şi eu lucrând… Opa!… Ştii? Am văzut…butoiul, dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut… atâta, n-am avut calcule făcute. Da’ ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau… SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?”, i-a povestit criminalul colegului său de celulă.

Monstrul din Caracal povestește fără scrupule cum a pus la punct toate detaliile pentru a scăpa de cadavrul Luizei și pentru că și-a dat seama că nu era o idee bună aceea de a-i arunca trupul în Olt, Dincă a decis să o ardă de vie.

„Coleg de celulă: Şi când ai băgat acolo automat o ţinea şi pe ea fiarele alea…
Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.
Coleg celulă: Nu lua foc aşa…
Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB…
Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?
Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi… totul a ars, totul…
Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?
Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari… Şi când se topea…
Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.
Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu acum de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”
, a mai explicat Dincă.

După ce a ars tot cadavrul, inculpatul Gheorghe Dincă a verificat starea resturilor aflate în butoi şi a observat bucăţi de oase şi cenuşă, acesta zdrobind bucăţile rămase cu un lemn pentru a le fărâmiţa, după care a intrat în locuinţă să se culce şi lăsând peste noapte butoiul în curte cu resturile în el, potrivit Spynews.ro.