Șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă

162

Șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă. Daniela Niță deținea firma de artificii livrate clubului în noaptea concertului Goodbye to Gravity, care au pornit incendiul din 30 octombrie 2015. Aceasta a primit 12 ani și 8 luni de închisoare și a fost acuzată inclusiv de distrugere de probe.

Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice inculpată în dosarul „Colectiv” a fost găsită moartă în locuința sa, urmând ca INML să efectueze autopsia pentru a stabili cauza decesului.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Până la acest moment nu se cunoaște cauza morții. Nu au fost găsite urme de violență pe trupul femeii.

Daniela Niță, cea care deținea firma de artificii, a primit 12 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Aceasta a fost acuzată inclusiv de distrugere de probe.
În acelaşi dosar, pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise au primit 9 ani şi 8 luni de închisoare şi, respectiv, 10 ani. De asemenea, Cristian Niţă, director al firmei de artificii, a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.