Femeie înjunghiată în gât de soț, în stația de microbuz din Zahana. Agresorul a fugit de la locul faptei

6355

Scene ca în filmele de groază în această dimineață în stația de microbuz din Zahana. O femeie în vârstă de 37 de ani, din Perieți, a fost înjunghiată de mai multe ori în gât și în spate chiar de propriul soț cu care se afla în divorț. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost găsit de polițiști și adus la sediul interogatoriu.

Au fost scene teribile în această dimineață în stația de microbuz din Zahana. O femeie a fost înjunghiată chiar de propriul soț. În urma unui conflict spontan, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului și a spatelui.

„În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crișan, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Bărbatul a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Din primele cercetări, scandalul dintre cei doi a început în microbuzul care-i aducea de la Perieți. În mijlocul de transport se afla și concubinul femeii care se afla în plin proces de divorț. La coborârea  din microbuz, bărbatul a scos un briceag cu care i-a aplicat femeii mai multe lovituri în zona gâtului. Nimeni nu a sărit în apărarea acesteia, nici măcar cu bărbatul cu care se afla.

Se pare că totul s-a întâmplat pe fondul geloziei bărbatului.