Bărbat din Caracal dat dispărut de soție. Poliția îl caută de trei zile

222

Polițiștii olteni caută de trei zile un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiul Caracal, după ce soția acestuia a anunțat autoritățile cu privire la faptul că bărbatul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiul Caracal este căutat de polițiști de trei zile, după ce soția acestuia a anunțat autoritățile cu privire la faptul că bărbatul a părăsit domiciliul în data de 13 august și nu s-a mai întors.

„La data de 13 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de un o femeie, de 51 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 12 august a.c., soțul său, BĂRĂITARU GIGI, în vârstă de 54 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 90 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochii albaștri, ten deschis, prezintă o cicatrice în partea dreaptă a abdomenului”, informează IPJ Olt.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare crem și papuci negri din cauciuc.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.