VIDEO/ Rupt de beat și parțial dezbrăcat un șofer a vrut să ajungă din Prahova pe Litoral

210

Țeapăn de beat și parțial dezbrăcat, așa a vrut un șofer să parcurgă 300 de kilometri din Prahova până pe Litoral. Cu o alcoolemie de 1,6 la mie, bărbatul a fost oprit de polițiști după ce a intrat pe contrasens și era la un pas să provoace o tragedie.

Un șofer aflat aproape în comă alcoolică și îmbrăcat sumar s-a gândit că poate parcurge liniștit 300 de kilometri, din Prahova până pe Litoral, fără a da nimic de bănuit.

Din păcate, pentru acesta povestea lui nu s-a sfârșit așa cum își imagina și a fost oprit de polițiști, după ce a intrat pe contrasens și era la un pas de a provoca o tragedie.

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea prahoveană Târgșoru Vechi și a fost relatat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

„Suflu tare? Voiam să ajung la Constanța. Acestea sunt o parte a replicilor unui bărbat care noaptea trecută, în jurul orei 00:00, conducea haotic un autoturism pe străzile localității Târgșoru Vechi din județul Prahova. Întrucât autoturismul a pătruns pe contrasens fiind pe punctul de a intra în coliziune cu mai multe autovehicule care circulau regulamentar, unul dintre participanții la trafic a sesizat Poliția prin apel 112”, scrie pe rețeaua de socializare.

După ce a fost oprit de polițiști, bărbatul în vârstă de 49 de ani a coborât din mașină și cu greu a reușit să comunice cu agenții. Aceștia au aflat că șoferul îmbrăcat sumar intenționa să plece la Constanța deși avea o alcoolemie foarte mare.

„Polițiștii au procedat la testarea acestuia și nu mică le-a fost mirarea când au văzut valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat indicată de aparatul alcooltest. Bărbatul, ce se afla la bustul gol și îmbrăcat cu o pereche de bermude, le-a spus colegilor noștri că dorea să conducă până în Constanța pentru a merge și el puțin pe litoral, sens în care ar fi trebuit să conducă încă 300 de km”, au povestit cei de la Europol.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.