Numărul oltenilor infectați continuă să crească

294

Autoritățile sanitare au raportat astăzi, pentru ziua de ieri, 323 de noi cazuri de infectări cu COVID 19. Potrivit acestora, au fost efectuate 27.000 de teste. Una dintre persoanele testate pozitiv este din Olt. astfel, numărul românilor infectați cu virusul care provoacă noul coronavirus se apropie de 1,1 milioane.

Valul 4 al pandemiei de coronavirus se apropie și de țara noastră. Numărul celor testați pozitiv crește de la o zi la alta. Autoritățile se așteaptă ca până la finele acestei luni numărul infectaților cu SARS-COV2 să sară de 1000  de cazuri zilnic. Crește și ponderea celor infectați cu tulpina Delta.

La nivel național, autoritățile au raportat astăzi, pentru ultimele 24 de ore, 323 de noi cazuri. Unul dintre acestea s-a înregistrat în

De la apariția noului coronavirus în România, aproape 1,1 milioane de romni s-au infectat. Din păcate,34.348 de persoane diagnosticate cu in ecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

La nivel județean, autoritățile par să țină, deocamdată, sub control răspândirea virusului chinezesc. Astăzi a fost confirmat doar un singur caz.