O autospecială de poliție și o dubă de jandarmi, distruse de un șofer de TIR care a adormit la volan

238

Un șofer de TIR a provocat în această dimineață un accident în urma căruia a distrus o mașină de poliție și o dubă de jandarmi parcate în fața secției de poliție. Bărbatul a adormit la volan și a pierdut controlul mașini, distrugând cele două autovehicule, gardul Postului de poliție, precum și gardul locuinței din imediata vecinătate. La momentul impactului, un jandarm se afla în mașină și a fost rănit.

Şoferul unui TIR a pierdut în această dimineață, în jurul orei 05:15, după ce a adormit la volan, controlul asupra volanului şi a intrat într-o maşină de poliţie şi o dubă de Jandarmerie care erau parcate în faţa postului de poliţie dintr-o localitate din Sălaj.

De asemenea, a distrus și gardul Postului de poliție, precum și gardul locuinței din imediata vecinătate și s-a oprit în zidul unei case.

Potrivit IPJ Sălaj, în autospeciala de jandarmi se afla un agent din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, care a fost rănit. El a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior.

Șoferul de TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului, a transmis IPJ Sălaj.