Căutări cu succes: bătrânul dispărut ieri a fost găsit căzut în albia unui pârâu

245

Căutările efectuate de oamenii legii după ce aseară o caracaleancă a sesizat dispariția tatălui său s-au încheiat cu succes. Bărbatul a fost găsit găsit în albia secată a unui pârâu și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Un bărbat de 64 de ani, din Caracal, a fost dat dispărut aseară de către fiica sa, femeia sesizând poliția că tatăl său a plecat de acasă înainte de ora prânzului și de atunci nu mai știe nimic de el.

Pentru căutări au fost mobilizați polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Bărbatul a fost găsit azi.

,,La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, fiind mobilizate efective sporite. În cursul zilei de 11 august, în jurul orelor 12.00, bătrânul a fost găsit în albia secată a unui pârâu, în proximitatea parcului ”Constantin Poroineanu”, din municipiul Caracal, fiind extras și preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt și ulterior transportat la Spitalul municipal din localitate.”, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.