A fost prăpăd pe drumurile din Olt. Polițiștii le-au venit de hac vitezomanilor

284

Polițiștii olteni le-au venit de hac în această dimineață șoferilor vitezomani. În doar patru ore acești au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, cele mai multe fiind pentru încalcarea regimului legal de viteză.

Vitezomanii care au circulat în această dimineață pe drumurile din Olt au fost sancționați de polițiști fără discuție.

În doar patru ore o acțiune cu efective sporite care a fost desfășurată pentru reducerea riscului rutier și depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, 63 fiind aplicate pentru încalcarea regimului legal de viteză și 49 pentru alte abateri.

„Exemple:

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Spineni, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, în afara municipiului Slatina, cu viteza de 168 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 100 de km/h.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, cu viteza de 136 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat de 45 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, județul Olt, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în localitatea Mărunței, cu viteza de 125 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.

Nu mai puțin de 35 de permise de conducere au fost reținute, sâmbătă dimineață, de polițiștii din Olt, care au constatat și cinci infracțiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.