Fiii satului se-ntâlnesc la Pârșcoveni. Marcela Fota și Valentin Sanfira, invitații speciali ai manifestării

429

Fiii satului se-ntâlnesc la Pârșcoveni pentru a 16-a oară, administrația locală pregătind o serie de surprize pentru locuitorii de toate vârstele. Voia bună va fi întreținută de soliști îndrăgiți de muzică populară.

Printre administrațiile locale din județ care anul acesta au reluat organizarea manifestărilor cultural-artistice se numără și cea din Pârșcoveni. Evenimentul ”Întâlnire cu fiii satului” va fi organizat, așa cum este tradiția, de Sf Maria, la bâlciul anual fiind așteptați și cetățenii din localitățile învecinate. Iar cei care nu pot ajunge, pot urmări LIVE spectacolul folcloric din fața dispozitivelor electronice.

,,Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că pe data de 15 August va avea loc cea de-a XVI-a ediții a sărbătorii locale ”Întâlnire cu fiii satului” sau binecunoscutul bâlci anual găzduit de comuna noastră. Pe scenă vor urca invitații speciali Marcela Fota și Valentin Sanfira, alături de Anca Botofei, Marius Lăutaru, Beldea Ion, Conopan Mălina, Sorin Mitrică și mulți alții, acompaniați de orchestra „Doina Oltului”.Tot evenimentul va fi transmis live pe YouTube, seara urmând să se încheie cu tradiționalul foc de artificii.Vă așteptăm cu mult drag!”, a anunțatPrimăria Pârșcoveni.

În fața comunității va evolua și ansamblul local Brâulețul Pîrșcoveni, dar și soliștii profesioniști ai județului, din cadrul Ansamblului Doina Oltului, acompaniați de orchestra condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru. Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.