Ziua comunei Valea Mare, serbată cu regal folcloric duminică

967

Duminică, 8 august, va fi zi de mare sărbătoare în comuna Valea Mare. Localitatea serbează Ziua Comunei, cu un adevărat regal folcloric, pe scenă urcând artiști locali, artiști profesioniști ai județului, dar și invitați speciali.

Administrația comunei Valea Mare pregătește de zor organizarea celei de-a IV-a ediții a zilei localității. Toți cetățenii au fost invitați să participe duminică, 8 august, la manifestarea organizată pe Stadionul Dârjovul Valea Mare, începând cu ora 19,00, anunțând că ,,în ziua evenimentului, începând cu  orele 18,00, va  pune la dispoziție cetățenilor din satele Turia, Recea și Zorleasca un microbuz pentru asigurarea deplasării.”

Manifestarea va începe încă de la ora 13.00, cu activități de divertisment și DJ, spectacolul urmând a fi deschis spre seară de ansamblul de tineri din localitate, pe scenă urcând apoi soliști profesioniști ai Ansamblului Folcloric Doina Oltului, acompaniați de orchestra condusă de dirijorul Cristian Dumitru, invitați speciali fiind îndrăgiții artiști Olguța Berbec și Remus Novac.

Petrecerea se va termina târziu în noapte, cu un foc de artificii.